Best boats

BestBoats is exclusief distributeur voor Pirelli Jet Tender en Ribs voor Benelux en Duitsland.

BestBoats International Yachtbrokers is per 1 januari 2019 de exclusieve distributeur voor Pirelli jet tenders en Pirelli RIB-boten voor de Benelux en Duitsland. Dit vermaarde Italiaanse merk dat bekend is als producent van F1 autobanden, biedt een hoogwaardige range tenders, ontworpen in diverse standaardmodellen en zeer geschikt als bijboot. In onze permanente verkoophaven Boulevard Nautique zijn diverse modellen aanwezig en vaak uit voorraad leverbaar.

Arie Drenth heeft meer als 25 jaar ervaring in de jachtmakelaardij als eigenaar van een groot watersportcentrum in Midden-Limburg. Hij heeft naast de makelaardij in gebruikte boten ook vele jaren nieuwe jachten verkocht als dealer voor gerenommeerde werven.Voor de huidige markt zag Arie Drenth dat het noodzakelijk is de verkoop echt anders aan te pakken dan gebruikelijk. De prijzen staan onder druk en het aanbod is enorm, dus is het geen eenvoudige opgave om een schip onder de aandacht te krijgen van een potentiele koper.

Professionaliteit: ook op het internet
BestBoats gaat net als alle andere kwaliteitsmakelaars vanzelfsprekend zorgen voor een professionele verkoopomgeving. BestBoats gaat zich echter onderscheiden op het gebied van online (lees internet) marketing en presentatie. Kopers maken thuis achter de PC vaak al de keuze welke boot dat ze eventueel willen gaan kopen. Dus is de allereerste indruk via internet bepalend, de bezichtiging / proefvaart is een moment geworden waarop de keuze bevestigd moet worden. Om u als koper optimaal van dienst te zijn, heeft Bestboats gekozen voor een andere online marketing campagne.

Totale ontzorging van uw aan- of verkooptraject
Wij willen u hier graag nader over informeren tijdens een persoonlijk gesprek. Alles wat bij de aan- of verkoop van een jacht belangrijk is verzorgen wij voor u, de taxatie, financiering, verzekering, kadastrale registratie, en ook het transport via het water of de weg. Als een schip voldoet aan onze kwaliteiteisen zijn wij ook bereid een schip in te ruilen wanneer u daar zelf geen interesse in heeft (waarbij inruil van uw huidige jacht in de meeste gevallen tot de mogelijkheden behoort).

Een divers aanbod op een ideale locaties
Bij ons vindt u een constant wisselend aanbod op diverse ideale locaties,waaronder waaronder Roermond (Boulevard Nautique Roermond, direct naast de Designer Outlet), Ophoven (België) , Ohé & Laak (Maasplassen), Well (Noord-Limburg), Mook (Mookerplas) en Berlijn (Duitsland), allemaal centraal gelegen aan of rondom water. Vaak hebben we ook mooie occasions liggen die wij in opdracht van werven verkopen. Mocht het jacht van uw dromen er niet bij liggen, dan gaan wij er graag voor u naar op zoek! Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan 1 van deze locaties.